Leesbrillen van +0,25 t/m +6

Levertijd

Leesbril.nl werkt samen met leesbril fabrikanten en leesbrillen leveranciers uit de hele wereld. We bieden een niet goed, geld terug garantie en een jaar garantie. Levertijd: 1 – 7 werkdagen.

Let op. Indien je een leesbril op maat hebt aangeschaft waarvan de glazen speciaal voor je worden geslepen door een erkende glasslijper is de levertijd 7 – 12 werkdagen.

Een dag voordat je bestelling bij je wordt bezorgd krijg je van ons een email met een trackingcode van PostNL met de status van de verwachte levertijd.

Als je na deze periode je bestelling nog niet hebt binnengekregen kun je door hier te klikken je bestelnummer die op je aankoopbewijs staat invullen om naar de status van je bestelling te vragen.

EEN LEESBRIL OF LEESBRIL ACCESSOIRE RETOUR STUREN

Mocht een leesbril of accessoire niet aan uw verwachting voldoen, dan kan deze volgens de wet “verkoop op afstand” binnen 30 dagen na ontvangst geretourneerd worden.

Als u een leesbril of accessoire wilt retourneren kunt u dit doen via onze retouren portal.

De kosten voor het verzenden van producten zijn voor uw rekening. Leesbril.nl accepteert geen zendingen onder rembours.

Zodra wij de door u teruggezonden bestelling in originele staat, zoals wij deze hebben geleverd, hebben ontvangen, zullen wij uw betaling binnen 14 dagen terugstorten op uw bankrekening.

Leesbril.nl is niet aansprakelijk voor verlies, diefstal of beschadiging van artikelen tijdens retourzending.