Verzenden, Bezorgen en Retourneren

VERZENDKOSTEN

Leesbril.nl rekent geen verzendkosten. Uw bestelling wordt gratis zonder bijkomende kosten bij u bezorgd.

VERZENDING EN LEVERTIJDEN

Leesbril.nl werkt samen met leesbril fabrikanten en leesbrillen leveranciers uit de hele wereld. Leesbril.nl bezorgt gratis, we bieden een niet goed, geld terug garantie en een jaar garantie. Levertijd: 1 – 7 werkdagen. De levertijd van Multifocale leesbrillen is ongeveer 14 – 20 werkdagen. Sommige leesbrillen worden speciaal voor ons in Japan gefabriceerd, de levertijd is per product op de productpagina aangegeven.

Een dag voordat je bestelling bij je wordt bezorgd krijg je van ons een email met een trackingcode van PostNL met de status van de verwachte levertijd.

EEN LEESBRIL OF LEESBRIL ACCESSOIRE RETOUR STUREN

Mocht een leesbril of accessoire niet aan uw verwachting voldoen, dan kan deze volgens de wet “verkoop op afstand” binnen 14 dagen na ontvangst geretourneerd worden. Omdat de gewenningstijd voor een multifocale leesbril ongeveer 7 dagen is, is de retourtermijn voor multifocale leesbrillen 21 dagen.

Als u een leesbril of accessoire wilt retourneren kunt u dit doen via onze retouren portal

De kosten voor het verzenden van producten zijn voor uw rekening. Leesbril.nl accepteert geen zendingen onder rembours.

Zodra wij de door u teruggezonden bestelling in originele staat, zoals wij deze hebben geleverd, hebben ontvangen, zullen wij uw betaling binnen 30 dagen terugstorten op uw bankrekening.

Leesbril.nl is niet aansprakelijk voor verlies, diefstal of beschadiging van artikelen tijdens retourzending.