Over Leesbril.nl

Nieuwe leesbril nodig? Bij leesbril.nl vindt u een grote collectie leesbrillen

Leesbril kopen? Leesbril.nl levert topkwaliteit leesbrillen. Leesbril op sterkte? Op leesbril.nl bestelt u eenvoudig en snel uw ideale leesbril.

Van casual en stijlvol tot modern of juist retro. Leesbril.nl biedt u een zeer veelzijdige en uitgebreide selectie aan uiteenlopende leesbrillen. Met meer dan 300 verschillende leesbril modellen vanaf leesbril sterkte +0.5 tot en met +6 en tussen sterkten en 50+ montuur kleurvariaties kiest u altijd een leesbril die bij u past.

U kunt onder meer bij ons terecht voor:

en voor:

Vintage leesbrillen, Cat-Eye leesbrillen, Nerd leesbrillen, Wayfarer leesbrillen, Acetaat leesbrillen, Nachtzichtbrillen, Browline leesbrillen, Mini leesbrillen, Woody leesbrillen, Magneet leesbrillen, Pince-Nez leesbrillen, Make-Up leesbrillen, Reis leesbrillen,  Exclusieve leesbrillen, Merk leesbrillen, Vouw leesbrillen, Min Brillen, Brillenkokers, Brillenkoordjes, Led leeslampen en Leeslampen…..

Uitgebreide leesbril sterkte: van +0.5 tot +6

Kiest u voor leesbril.nl? Dan vindt u altijd een model in uw optimale sterkte. De meeste modellen vindt u in een sterkte van +0.5 tot +6. Ook hebben we een ruim assortiment leesbrillen zonder leesbril sterkte die als mode-accessoire gedragen kan worden.

Leesbrillen met tussen sterkte

Soms is een leesbril met reguliere leesbril sterkte net iets te sterk of minder sterk.  Leesbrillen die je bij de Hema, Kruidvat, Action of Blokker koopt zijn alleen verkrijgbaar in reguliere leesbril sterkten van +1, +1.5, +2, +2.5, +3, +3.5, +4 en niet verkrijgbaar in tussen sterkte groter of kleiner dan de reguliere leesbril sterkte.

Leesbril.nl heeft een ruim aanbod leesbrillen met leesbril sterkten die buiten de reguliere leesbril sterkte van +1, +1.5, +2, +2.5, +3, +3.5, +4 vallen die voornamelijk bij de Hema, Kruidvat, Action of Blokker aangeboden worden.

Leesbril.nl heeft in het aanbod de volgende tussensterkten:

Leesbril +3.25
Leesbril +3.75
Leesbril +4.5
Leesbril +5
Leesbril +6

 

Pupilafstand meten

De pupilafstand is de afstand van het midden van je rechterpupil tot het midden van je linkerpupil. Onze leesbrillen hebben allemaal een standaard PD maat en deze is over het algemeen 62 +/- 1 mm. Als je een afwijkende Pupilafstand hebt is het raadzaam om bij een opticien op maat gemaakte brillenlenzen te laten slijpen nadat je je PD hebt laten meten.

Pupilafstand zelf meten

Je kunt je PD ook zelf eenvoudig meten, dit doe je door de afstand tussen het midden van je rechter pupil, en het midden van je linker pupil te meten. Vraag iemand in je omgeving om met een liniaal deze afstand te meten. Het is belangrijk dat je recht naar voren kijkt en niet naar de persoon die meet. Je kijkt dus als het ware recht door de persoon heen. Wanneer je deze afstand meet zal deze tussen de 50 mm en 75 mm zijn.

Leestest

Het is erg belangrijk dat u de juiste leesbril sterkte voor uw bril kiest en daarom adviseren wij om een leesbril test uit te voeren.

Klik hier voor het downloaden van de Leesbril.nl leestest PDF

Print de leestest uit op ware grootte (100%). Hou de leestest ongeveer 35 centimeter van u af en bekijk dan welke regels je nog gemakkelijk zonder bril kunt lezen. Kijk nu in de kolom naast de regel om te zien welke sterkte u nodig heeft voor uw leesbril. Deze test is slechts een indicatie. Voor een exacte meting adviseren wij u naar een gediplomeerd opticien te gaan.

Lees ook dit artikel over het kiezen en kopen van een leesbril

Specialistische leesbrillen

Op zoek naar een onalledaags model, voor specifieke doeleinden of oogprotectie? Leesbril.nl is dè expert in specialistische leesbril modellen. Zo vindt u bij ons naast standaard modellen ook leesbrillen met UV-bescherming, HD gepolariseerde zonnebrillen en leesbrillen die bescherming geven tegen Blauw Licht / Blue Light (van computerschermen, tablets, smartphones, TL-verlichting) en nachtzichtbrillen.

Blue Light Beeldschermbrillen

Beeldschermbrillen zijn sterk in opkomst. We zitten immers steeds vaker achter de computer, in onze vrije tijd maar ook tijdens werk. Optimale bescherming voor de ogen is hierbij belangrijk.

Door het blokkeren van voornamelijk blauw licht in de avonduren van zenders zoals televisie, laptops, tablets en telefoons wordt het melatonine product (het nummer één slaap hormoon) in de pijnappelklier gestimuleerd. Hierdoor val je sneller in slaap, slaap je kwalitatief beter en effectief langer.

Leesbril.nl heeft een grote collectie blue light leesbrillen, ofwel: beeldschermbrillen of computerbrillen.

Betaling, bezorging, garantie

Met Leesbril.nl profiteert u van zorgeloos online bestellen:

  • Veilig online betalen via iDeal, Visa Creditcard, Belfius, Mister Cash, Bancontact KBC / CBC, Sofort, Bitcoin, Cadeaukaarten
  • Gratis bezorging wereldwijd
  • 1 jaar garantie op productie- en fabricagefouten

Heeft u een nieuwe leesbril nodig? Leesbril.nl

Lees artikelen op ons blog

Meer informatie

Kantooradres;

Ferdinand Bolstraat 78-2
1072 LM Amsterdam

Retouren

Als u een leesbril of accessoire wilt retourneren kunt u dit doen via onze retourenportal

 

NEEM CONTACT MET ONS OP

Klik hier als u andere vragen heeft