Leesbril Sterkte

Heb je een leesbril nodig met een leesbril sterkte van +0.5? Leesbril.nl heeft diverse leesbrillen met leesbril sterkte +0.5 in het assortiment.

Kies eenvoudig je gewenste leesbril sterkte.

Weet je welke leesbril sterkte je nodig hebt? Klik dan op het icoontje met je gewenste sterkte leesbril.

Leesbril op sterkte nodig? Wij verkopen leesbrillen op sterkte online van top kwaliteit voor lage prijzen in alle lees sterktes van +0.25 tot en met +6.

Daarnaast zijn wij als enige aanbieder op de markt gespecialiseerd is afwijkende sterktes of ook wel tussensterktes genoemd zoals bijvoorbeeld +1.75, +2.25, +2.75, +3.25 en +4.5.

Als je een sterke leesbril nodig hebt groter dan de aangeboden kant-en-klare leesbrillen Action, Kruidvat of Hema dan zit je goed bij Leesbril.nl.

Wij leveren de hoogste sterkte leesbril tot +6. De kant-en-klare leesbrillen welke uit voorraad leverbaar zijn is tot sterkte +5 beschikbaar. De meeste monturen van gewone leesbrillen zijn niet geschikt voor grotere sterktes. 

Heb je een hogere sterkte nodig, dan is onze leesbril op maat concept welllicht iets voor jou.

De glazen voor brillen in deze hoge sterkte worden speciaal op maat voor je geslepen door een van de beste glasslijpers en hofleveranciers van Nederland, Enot.

Deze leesbrillen zijn van de beste kwaliteit monturen en materialen voor de glazen. De glazen worden asferisch [ dun ] geslepen, zijn krasvast en ontspiegeld.

Welke sterkte leesbril je nodig hebt kun je testen door de online oogtest te doen. De test kun je doen door hier te klikken.

Deze testen zijn ontwikkeld voor leessterktes tot en met +3 of +3.5.

Heb je een hogere sterkte nodig dan verwijzen wij je graag naar een opticien om de juiste sterkte van je leesbril te meten.

 

Wil je weten wat er bij een oogmeting komt kijken? Lees dan dit artikel op Wikipedia.