Contact. Klantenservice. Helpdesk.

Contact opnemen met Leesbril.nl.

Wij werken niet met een contactformulier maar met een helpdesk support ticketsysteem. Als u vragen heeft kunt u deze stellen door naar onze klantenservice te gaan.

Ga voor contact naar de klantenservice | Bekijk hier de garantiebepalingen | Lees hier antwoorden op veelgestelde vragen.

Klik hier voor het sturen van een support ticket. U kunt bij het sturen van een supportticket foto’s bijvoegen indien het om een product gaat wat kapot is gegaan binnen de garantieperiode. De foto’s sturen wij door naar de desbetreffende fabrikant om te beoordelen of dit een productiefout betreft.

Contact

Vragen met betrekking tot levertijd.

Leesbril.nl werkt samen met leesbril fabrikanten en leesbrillen leveranciers uit de hele wereld. We bieden een niet goed, geld terug garantie en een jaar garantie.

Levertijden.

  • Mits op voorraad. Voor 23:30 besteld, morgen in huis. Als u op zondag voor 22:30 een bestelling plaatst is deze op maandag bij u binnen.
  • Levertijd België voor 22:30 besteld, overmorgen in huis.
  • Levertijd leesbrillen op maat, 7-14 werkdagen.

De verwerkingstijd kan door pieken in aantal bestellingen langer duren.

Ga voor contact naar de klantenservice | Bekijk hier de garantiebepalingen | Lees hier antwoorden op veelgestelde vragen

Retourneren van producten

Retouren. Een leesbril of leesbril accessoire retour sturen.

Mocht een artikel niet aan uw verwachting voldoen, dan kan deze volgens de wet “verkoop op afstand” binnen 30 dagen na ontvangst geretourneerd worden.

Als u een leesbril of accessoire wilt retourneren kunt u dit doen via onze retourenportal. >  https://goparcel.nl/return/company/1e00fc8f-1524-401a-971e-a936656dbda4

De kosten voor het verzenden van producten zijn voor uw rekening. Leesbril.nl accepteert geen zendingen onder rembours.

Zodra wij de door u teruggezonden bestelling in originele staat, zoals wij deze hebben geleverd, hebben ontvangen, zullen wij uw betaling binnen 14 dagen terugstorten op uw bankrekening.

Leesbril.nl is niet aansprakelijk voor verlies, diefstal of beschadiging van artikelen tijdens retourzending.

Wettelijke bepalingen retourneren van producten.

U heeft het recht uw bestelling tot 30 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 30 dagen om uw product retour te sturen.

U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 5,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via onze helpdesk.

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

RETOURADRES

Volg deze link https://goparcel.nl/return/company/1e00fc8f-1524-401a-971e-a936656dbda4

 

KANTOOR ADRES

Leesbril.nl
Ferdinand Bolstraat 78-2
1072 LM Amsterdam

KVK EN BANKGEGEVENS

KvK: 68741650
BTW: NL147990865B02
Bank: BUNQ
IBAN: NL46 BUNQ 2291 0407 82
BIC: BUNQNL2A

Leesbril.nl Webshop

Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief en krijg
25% Korting
op je eerste aankoop

Profiteer maandelijks van exclusieve Sale & Outlet acties met hoge kortingen
INSCHRIJVEN

25% korting op je eerste aankoop!

Schrijf je in op de maandelijkse nieuwsbrief.
Inschrijven
close-link