LookOfar Monkey Wood

24.95

Leesbril sterkte
Kleur Montuur
Reset opties

Aanbevolen

SafeClean

SafeClean. Briletui en Brillendoekje in 1. Nooit meer zoeken naar je brillendoekje - Je glazen schoon in een handomdraai - Altijd je leesbril beschermd

Een van de meest populaire en best verkochte LookOfar leesbril modellen.

Stijlvolle unisex leesbril in 3 Wood imitatie hout montuur kleuren en in leesbril sterkte +1 / +1.5 / +2 / +2.5 / +3 verkrijgbaar. Het montuur heeft extra lange pootjes en een rubber coating zodat de bril altijd goed op zijn plek blijft zitten.

De LookOfar Wood heeft asferisch geslepen glazen [ hogere kwaliteit dun geslepen glazen ]. De pootjes van de leesbril hebben een flexveer systeem dat ervoor zorgt dat de pootjes doorbuigen en niet snel breken.

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “LookOfar Monkey Wood” te beoordelen

Productinformatie

LookOfar LE-0179 Monkey Wood. Unisex Leesbril met extra lange pootjes.

Stijlvolle unisex leesbril in 3 Wood imitatie hout rechthoekige montuur kleuren en in leesbril sterkte +1 / +1.5 / +2 / +2.5 / +3 verkrijgbaar. Het montuur heeft een rubber coating en extra lange pootjes zodat de bril altijd goed op zijn plek blijft zitten.

De LookOfar Monkey Wood heeft asferisch geslepen glazen [ hogere kwaliteit dun geslepen glazen ]. De pootjes van de leesbril hebben een flexveer systeem dat ervoor zorgt dat de pootjes doorbuigen en niet snel breken.

Ofar is al 80 jaar een begrip in de optiekbranche en produceert het LookOfar eigen merk leesbrillen. Door jarenlange ervaring in het volledige productieproces heeft Ofar de kennis in huis om kwalitatief hoogwaardige leesbrillen te produceren. De leesbrillen van LookOfar kenmerken zich dan ook door een uitstekende prijs  en zeer hoge kwaliteitsverhouding. Koopt u een leesbril van LookOfar, dan koopt u vertrouwd.

Leesbril.nl levert de meest populaire en best verkochte leesbrillen in het assortiment van het Nederlandse leesbrillen merk LookOfar.

LE-0179 Monkey Wood bl1

Extra informatie

Leesbril sterkte

, , , ,

Kleur Montuur

, ,

LookOfar

LookOfar

Ofar is al 80 jaar een begrip in de optiekbranche en produceert het LookOfar eigen merk leesbrillen. Door jarenlange ervaring in het volledige productieproces heeft Ofar de kennis in huis om kwalitatief hoogwaardige leesbrillen te produceren.

De leesbrillen van LookOfar kenmerken zich dan ook door een uitstekende prijs  en zeer hoge kwaliteitsverhouding. Koopt u een leesbril van LookOfar, dan koopt u vertrouwd.

Leesbril.nl levert de meest populaire en best verkochte leesbrillen in het assortiment van het Nederlandse leesbrillen merk LookOfar.