LookOfar Fashion Sun Leeszonnebril

39.95

Stijlvolle unisex leeszonnebril in populair klassiek wayfarer montuur met bruin schildpad motief en in zonneleesbril sterkte +1 / +1.5 / +2 / +2.5 / +3

De LookOfar Fashion Sun zonnebril op sterkte heeft asferisch geslepen glazen [ hogere kwaliteit dun geslepen glazen ] en heeft pootjes met veerscharnieren zodat deze niet snel zullen breken.

Leesbril sterkte :
Reset Selectie
Kwantumkorting! Bestel meerdere brillen voor een hogere korting.
2 3 4-5
-3% -5% -10%
 

Beschrijving

LookOfar LE-0146 Fashion Leeszonnebril.

Stijlvolle unisex leeszonnebril in populair wayfarer montuur met bruin schildpad motief en in zonneleesbril sterkte +1 / +1.5 / +2 / +2.5 / +3

De LookOfar Fashion Sun zonneleesbril heeft asferisch geslepen glazen [ hogere kwaliteit dun geslepen glazen ] en heeft pootjes met veerscharnieren zodat deze niet snel zullen breken.

Ofar is al 80 jaar een begrip in de optiekbranche en produceert het LookOfar eigen merk leesbrillen. Door jarenlange ervaring in het volledige productieproces heeft Ofar de kennis in huis om kwalitatief hoogwaardige leesbrillen te produceren. De leesbrillen van LookOfar kenmerken zich dan ook door een uitstekende prijs  en zeer hoge kwaliteitsverhouding. Koopt u een leesbril van LookOfar, dan koopt u vertrouwd.

Leesbril.nl levert de meest populaire en best verkochte leesbrillen in het assortiment van het Nederlandse leesbrillen merk LookOfar.

 

Extra informatie

Leesbril sterkte

, , , ,

LookOfar

LookOfar

Ofar is al 80 jaar een begrip in de optiekbranche en produceert het LookOfar eigen merk leesbrillen. Door jarenlange ervaring in het volledige productieproces heeft Ofar de kennis in huis om kwalitatief hoogwaardige leesbrillen te produceren.

De leesbrillen van LookOfar kenmerken zich dan ook door een uitstekende prijs  en zeer hoge kwaliteitsverhouding. De leesbrillen van LookOfar kenmerken zich dan ook door een uitstekende prijs  en zeer hoge kwaliteitsverhouding. Koopt u een leesbril van LookOfar, dan koopt u vertrouwd.

Leesbril.nl levert de meest populaire en best verkochte leesbrillen in het assortiment van het Nederlandse leesbrillen merk LookOfar.