Toont alle 2 resultaten

+3.75

Ford acetaat montuur
Leesbril op maat. Heerlen

Leesbril Sterkte +3.75.

Heb je een leesbril nodig met een grotere leesbril sterkte dan +3.5 maar kleiner dan de reguliere leesbril sterkte +4? Leesbril.nl heeft diverse leesbrillen met tussensterkte +3.75 in het assortiment.

Over het algemeen zijn leesbrillen die je bij de Hema, Kruidvat, Action of Blokker koopt verkrijgbaar in reguliere leesbril sterkte van +1, +1.5, +2, +2.5, +3, +3.5, +4 en niet verkrijgbaar in tussen sterkte groter of kleiner dan de reguliere leesbril sterkte.

Soms is +4 toch iets te sterk en +3.5 niet sterk genoeg en heb je een bril nodig die minder sterk is dan +4, bijvoorbeeld de tussen sterkte +3.75

Leesbril.nl heeft een ruim aanbod leesbrillen in het assortiment met Leesbril sterkte +3.75.

Leesbril kopen? Leesbril.nl is al ruim 20 jaar gespecialiseerd in leesbrillen.

Wij verkopen leesbrillen van de beste merken waaronder I Need you leesbrillen, Lookofar leesbrillen, Silac leesbrillen en Icon Eyewear leesbrillen voor de scherpste prijzen.

Al onze dames leesbrillen en heren leesbrillen in leesbril sterkte +3.75 zijn van de hoogste kwaliteit en voldoen aan de kwaliteitseisen volgens Europese richtlijnen. Wij geven standaard 1 jaar garantie op alle leesbrillen.