Multifocale Leesbrillen, ook wel varifocale of varifocus leesbrillen, zijn leesbrillen waarmee je niet alleen veraf en dichtbij maar ook op alle tussenliggende afstanden goed kan zien.

Een multifocale Leesbril heeft, in tegenstelling tot een bifocale leesbril, geen abrupte overgang tussen het leesgedeelte en het verafgedeelte.

Leesbril.nl heeft een zorgvuldig gekozen selectie kant-en-klare progressief multifocale leesbrillen. Een progressieve multifocale leesbril is een bril waarvan de overgangen niet drastisch maar vloeiend verlopen.

Onze multifocale leesbrillen worden van de beste materialen van de hoogste kwaliteit speciaal voor Leesbril.nl in Japan geproduceerd.

De gewenningstijd voor een multifocale leesbril is ongeveer 7 dagen. Hou hier rekening mee. De retourtermijn is 21 dagen. U heeft ruim de tijd om te wennen aan de multifocale bril.

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Op basis van je zoekopdracht konden we geen producten vinden.

Navigation
Viewed

Recently Viewed

Close

Welkom bij Leesbril.nl

A password will be sent to your email address.

Uw persoonlijke gegevens worden gebruikt om uw ervaring op deze website te ondersteunen, om de toegang tot uw account te beheren en voor andere doeleinden die worden beschreven in ons privacybeleid.

Heb je al een account aangemaakt?

Quickview

Sluit

Categorieën

Winkelmand

Sluit

Wishlist

Sluit